Skepparholmen

boka hotell i NackaSkepparholmen erbjuder inspirerande miljöer för dig som gäst oavsett om du är här privat eller på konferens i Stockholm, du hittar omtanke i hotellets underbara spa och kan få ett mycket hälsosamt arbetsliv genom Wellness-programmet, allt mycket nära både Stockholm och naturen i Nacka. Detta Saltsjö-Boo hotell ligger 15 km från centrala Stockholm och är tillgängligt via bil, buss eller båt. Det erbjuder tillgång till spa och utsikt över Östersjön. Gästerna kan njuta av gratis parkering och gratis Wi-Fi.boka hotell i Nacka

Alla rum på Skepparholmen har underbara ekgolv och möbler, samt kabel-TV och ett badrum med dusch. Vissa rum har balkong och de flesta har utsikt antingen över havet eller sjön Kvarnsjön.

Gästerna kan koppla av i bastu, pool eller med en bokningsbar massage. Ett fitnesscenter finns också på plats, tillsammans med en möblerad solterrass med badtunna.

Skeppsholmen har en underbar restaurang med utsikt över vattnet, och den erbjuder imponerande panoramautsikt. Hotellets gäster kan om de så önskar boka en underbar 3-rätters middag i förväg.

Du kan ta dig hit med en 30-minuters båtresa från Stockholms centrum och anländer då cirka 900 meter från hotellet vid Hasseluddsbryggan.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet
.